Kişisel Verileri Koruma Kanunu – Bureau Residence | Kartepe Kocaeli
Scroll to top
YATIRIM FIRSATI FORMU İÇİN TIKLAYINIZ..!
Share

Kişisel Verileri Koruma Kanunu

6698 Sayılı Yasa Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni

Ve Politikası

 

  • Kişisel Verilerin Korunması Politikasının Amacı

6698 sayılı yasa gereğince kişisel verilerin işlenmesinde özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerin korunması ve uyulacak usul ve esaslara uygun hareket edilmesi temel amaç edinmiştir. Kişisel verilerin işlenmesinde usul ve yasaya tabi olmakla, kanunun genel ilkeleri esas alınmıştır.

6696 Sayılı Yasanın 10. Maddesi gereğince kişisel verilerin işlenmesinde ilgili kişilerin özel hayatın gizliliği ve temel hak ve özgürlüklere verilen önem ve mahremiyet ilkesi çerçevesinde veriler işlenmektedir.

  • Kişisel Verilerin İşlenmesi Amacı ve Paylaşılması

6698 Sayılı kapsamında aydınlatma ve açık rıza kapsamında Murat Mustafa Satı İnşaat Turizm San. Tic. A.Ş.– Double Tre By Hilton Kocaeli inşaat ve otel faaliyetindeki şirketimiz tarafından, söz konusu faaliyetler kapsamında ; Sağlık Bakanlığı ( Pandemi filyasyon ilkesi ) Turizm ve Gelir İdaresi Başkanlığı ve ilgili diğer kamu ve kurumların düzenlemeleri gerekse akdettiğimiz sözleşmeler nedeniyle görsel, sözlü, yazılı ya da elektronik kişisel verileriniz toplanmakta ve işlenmektedir. Kişisel verileriniz, şirketimizin faaliyet konuları ile ilgili hizmetleri sunabilmek ve bu hizmetlerin kalitesini arttırabilmek, bilgilendirme, reklam, şirketimizin satış, pazarlama ve sair faaliyetlerini yerine getirebilmek, bilgi saklama, raporlama, otel ve inşaat hakkında sunum, kamu sağlığı ve güvenliği içeriğinde   bilgilendirme yükümlülüklerine uymak amacıyla kullanılacaktır. İlgi duyduğunuz projelerine ilişkin olarak, sizlere sunulan ürün ve hizmetlere yönelik bilgi sağlamak, söz konusu ürün ve hizmetlerden sizi faydalandırmak için gerekli çalışmaları yapmak, Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetleri sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek önermek, Şirketimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğini temin etmek, Şirketimizin ticari ve iş stratejilerini belirlemek ve izinli pazarlama faaliyetini yürütmek amacıyla aşağıda kategorileri belirtilen kişisel verileriniz toplanmakta ve fiziki ya da elektronik ortamda işlenmektedir.

Kişisel verileriniz, yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ve kanundan doğan yükümlülüklerin yerine getirilmesi için gerektiği ölçüde ve bu amaçlarla sınırlı olmak kaydıyla hizmet alınan taraflarla, tedarikçilerimizle, iş ortaklarımızla, proje ortaklarımızla, kamu kurumları ve/veya özel hukuk tüzel kişilerine mevzuatın izin verdiği ve yukarıdaki amaçlar çerçevesinde gerekli görüldüğü ölçüde aktarılabilecektir.

Bu çerçevede kişisel verileriniz, Şirketlerimiz tarafından verilen hizmetler, ürünler ya da ticari faaliyetlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle birlikte; otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, ofisler, şubeler, bayiler, çağrı merkezi, internet sitesi, sosyal medya kanalları, mobil uygulamalar ve benzeri araçlarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilecektir. Şirketlerimizin ürün ve hizmetlerinden yararlandığınız müddetçe kişisel verileriniz oluşturulmak ve güncellenmek suretiyle işlenebilecektir.6698 Sayılı yasanın 4-5-6 ve 6 ilgili ve ilgili maddelerinde kişisel verileriniz aydınlatma kapsamında açık rıza alınmakla, 6. Madde gereğince açık rızanız kapsamında işlenmekle, talep halinde yasal yükümlülükler ve resmi kurum/kuruluşlar haricinde üçüncü şahıslarla paylaşılmayacak- aktarılmayacaktır.

Şirketimiz, söz konusu kişisel verilerinizi sadece; müşterilerin açık rızasına istinaden veya tabi olduğumuz mevzuat başta olmak üzere KVKK md. 5/f.2’de öngörülen diğer hallerde, siz müşterilerimize katma değerli hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla, yurt içinde ya da yurt dışındaki iştiraklerimizle ve doğrudan veya dolaylı bağlı şirketlerimizle ve ortak girişimlerimizle veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları ile ve yeterli önlemler alınmak kaydıyla, faaliyetlerimiz gereği anlaşmalı olduğumuz yurt içinde ya da yurt dışındaki kurumlar, tedarikçiler, yetkili satıcılar/bayiiler/iş ortaklarımız ile paylaşabilecektir.

  • Kişisel Verilerin Silinmesi, Yok Edilmesi ve Anonim Hale Getirilmesi

Açık rızanız doğrultusunda kişisel verileriniz işlenmekte olup, talebiniz halinde 6698 sayılı yasanın 7. Maddesi kapsamında talebiniz halinde silme, yok edilme ve anonim hale getirilecektir. İş bu aydınlatma ve haklarınız olmakla( 10 ve 11. Madde gereğince ) ve  silme, yok etme ve anonim hale getirme (7.Madde gereğince ) haklarınız bulunmakla, 6698 sayılı yasanın genel ilkelerine bağlı kalınacak olup, aydınlatma kapsamında açık rızanızın alınmıştır. 6698 sayılı yasa kapsamında alınan verilerin silinmesi, yok edilmesi ve anonim hale getirilmesi için ………………….. tlf ve mail üzerinden talep edilecektir.

Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi Kişisel veriler, Şirketimiz tarafından kişisel veri sahiplerine açıkça ve anlaşılabilir bir şekilde yazılı bilgilendirmede bulunularak, gerekmesi halinde açık rızaları alınarak, hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun, yukarıda açıkça belirtilen meşru amaçla bağlantılı ve sınırlı olarak, ölçülülük prensibi çerçevesinde toplanmakta, kullanılmakta, kaydedilmekte, depolanmakta ve işlenmektedir.

Kişisel verileriniz, ilgili yasal mevzuatlarda belirtilen saklama sürelerince veya yukarıda anılan işleme amaçlarının gerekli kıldığı süre boyunca saklanacak ve sonrasında KVKK’ya uygun olarak silinecek, yok edilecek ya da anonim hale getirilecektir. Kişisel Verilerin Güvenliği Kişisel verileriniz, işlendikleri ve saklandıkları ortamlarda yetkisiz erişime maruz kalmamaları, kaybolmamaları ve zarar görmemeleri amacıyla, bildirilen amaç ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile gerektiğinde şifrelenerek, sadece yetkilendirilmiş kişilerin erişebileceği şekilde ve gerekli diğer tüm bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak işlenmekte ve saklanmaktadır.

  • Aydınlatma ve Açık Rıza Bilgilendirme

İlgili kişi Aydınlatma metni kapsamında verilerin aktarılması, depolanması, saklanmasına açık rıza vermekle, aydınlatılmış ve açık rıza ile onay vermiş bulunmaktadır. 6698 sayılı yasa kapsamında; Kişisel verilerin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler aydınlatma metni ile açıklanmıştır.

  • Haklarınız ile Veri Sorumlusu İrtibat Bilgilerimiz

6698 sayılı yasanın 11. Gereğince Murat Mustafa Satı İnşaat Turizm San. Tic. A.Ş. başvurarak kişisel verileriniz hakkında bilgi edinme hakkına sahipsiniz.

Veri Sorumlusu ve İlgili Kişi

Murat Mustafa Satı İnşaat Turizm San. Tic. A.Ş.

Adres   : Ataevler Mah. Özgürlük Cad. NO: 2 – 41180 Kartepe / Kocaeli – Türkiye

Mail      : info@bureauresidence.com

Tlf        : 0262 300 40 00

Arayın......

× Canlı